nieuws

Limited edition Sparta Schiffmacher Pick-up Lucky Ride

Fietsen

Limited edition Sparta Schiffmacher Pick-up Lucky Ride

Sparta en Henk Schiffmacher presenteren de nieuwe limited edition Schiffmacher Pick-up Lucky Ride. Geïnspireerd door de vele reacties ontwierp Henk Schiffmacher op geheel eigen wijze een nieuwe limited edition Sparta Pick-up: de Lucky Ride. Van dit collectors item worden slechts 200 fietsen wereldwijd gemaakt.

Sparta en Henk Schiffmacher presenteren de nieuwe limited edition Schiffmacher Pick-up Lucky Ride. Geïnspireerd door de vele reacties ontwierp Henk Schiffmacher op geheel eigen wijze een nieuwe limited edition Sparta Pick-up: de Lucky Ride. Van dit collectors item worden slechts 200 fietsen wereldwijd gemaakt.
 
‘Getatoeëerd’ met kaartelementen is de Pick-up hét vervoermiddel, dat in alle opzichten de naam transportfiets waarmaakt. De dubbele buizen en voordrager geven de Pick-Up zijn kenmerkende uiterlijk. Hoewel deze limited Lucky Ride-edition zeker beschouwd mag worden als een rijdend kunstwerk, is het zeker geen museumstuk. De fiets kost € 699,- en kan door middel van een aanbetaling van € 200,- bij de geselecteerde Sparta-dealer vastgelegd worden. Kijk op: WWW.SPARTA.NL/SCHIFFMACHER.
 
Begin 2009 ontwikkelde Sparta samen met Tattoo-kunstenaar Henk Schiffmacher een unieke Schiffmacher Pick-up. Helemaal origineel, deels met de hand beschilderd en in een zeer gelimiteerde serie van 50 stuks. De Pick-up werd geleverd met metalen originaliteitsbewijs. Door de overweldigende vraag was de unieke zwarte Schiffmacher Pick-up ‘Skull’ binnen 2 dagen volledig uitverkocht!
 
Vraag Henk Schiffmacher, de bekende Amsterdamse tatoeage kunstenaar en schilder, om zijn kunsten nu eens niet op huid of linnen maar op staal los te laten, en je krijgt een heel bijzonder kunstwerk. De Pick-up van Sparta, de originele retro-transportfiets, is door Schiffmacher op unieke wijze gepimpt en vormt het nieuwste collectors’ item in de collectie van Sparta. De Pick-up transportfiets en Schiffmacher hebben met elkaar gemeen dat ze stoer, stevig en trendy zijn en perfect passen in een eigen¬tijds kosmopolitisch stadsbeeld.
 

Reageer op dit artikel