nieuws

Eerste Urban Bike Stores ingericht

Fietsen

Eerste Urban Bike Stores ingericht

ZWOLLE – Kruitbosch presenteerde de nieuwe transportfiets Urban HPV Bike voor het eerst op het KCU Bike Event eind vorig jaar en de belangstelling van de dealers was erg groot. Vorige maand is het Team Winkelinrichting van Kruitbosch begonnen met het inrichten van de eerste Urban Bike Stores. Dit jaar zal Kruitbosch Cycle Universe in fases doorgaan met het ‘Urbanisen’ van de tweewielerspeciaalzaken.

ZWOLLE – Kruitbosch presenteerde de nieuwe transportfiets Urban HPV Bike voor het eerst op het KCU Bike Event eind vorig jaar en de belangstelling van de dealers was erg groot. Vorige maand is het Team Winkelinrichting van Kruitbosch begonnen met het inrichten van de eerste Urban Bike Stores. Dit  jaar zal Kruitbosch Cycle Universe in fases doorgaan met het ‘Urbanisen’ van de tweewielerspeciaalzaken.

Profile Gait Rigter uit Zwolle is als een van de eerste winkels Urban Bike Store geworden. Zij heeft nu een fraaie winkelpresentatie met de fietsen, accessoires en het display (zie foto). Alex van Profile Gait Rigter zegt het volgende over het Urban concept:  “Wij waren vanaf het eerste moment, tijdens het KCU Bike Event, enthousiast over Urban. We hebben ze nu enkele dagen in de winkel staan en de eerste fietsen zijn al verkocht. Het bewijs dat consumenten het ook zien zitten en dat Urban dan ook een echte verkooptopper gaat worden.“

Ook andere Urban Bike Stores zijn tevreden over de inrichting. Extra leuk detail voor hen is dat Urban HPV Bike is genomineerd voor de verkiezing ‘Fiets van het Jaar 2010’.  Mocht u vragen hebben dan kunt u terecht bij uw KCU vertegenwoordiger.

Meer nieuws over Kruitbosch Cycle Universe

Reageer op dit artikel