nieuws

Delivery Cruiser

Fietsen

Delivery Cruiser

Johnny Loco lanceert komend voorjaar, als aanvulling op de huidige collectie, de Delivery Cruiser. Een Oer-Hollandse transportfiets waarop je gezien mag worden: de invloed van de bekende hippe ‘Californian’ Cruiser is onmiskenbaar terug te zien.

Johnny Loco lanceert komend voorjaar, als aanvulling op de huidige collectie, de Delivery Cruiser. Een Oer-Hollandse transportfiets waarop je gezien mag worden: de invloed van de bekende hippe ‘Californian’ Cruiser is onmiskenbaar terug te zien.
 
De Delivery Cruiser, standaard met geïntegreerde voordrager, is geheel uitgevoerd in aluminium. Hierdoor is hij volgens Johnny Loco de lichtste en meest wendbare transportfiets van Nederland. En de ‘tripple tube’ technologie uit de beach cruiser lijn zorgt voor de extra stijfheid en sterkte. Daarbij is door de unieke vorm van het frame het zadel op zeer uiteenlopende hoogtes te verstellen. De Delivery Cruiser oogt dus mooi groot en robuust en is ondertussen geschikt voor mensen van diverse lengtes. De geïntegreerde voordrager is zo bevestigd dat het stuur, in tegenstelling tot bij andere transportfietsen, eenvoudig te verstellen is. Hiermee garandeert de Delivery Cruiser altijd een optimale zithouding, ook voor moeders met jonge kindjes voorop.
 
In eerste instantie zal de Delivery Cruiser worden uitgevoerd in Husky Grey en Polar Bear Black. De fiets is gemaakt voor puur dagelijks stadsgebruik en dus uitgevoerd met zowel terugtraprem als handrem, drie interne versnellingen en dubbelwandige velgen met bredere banden. Johnny Loco heeft in deze fiets de hoogwaardige kwaliteit en robuustheid van een traditionele transportfiets weten te combineren met optimaal comfort en een stijlvol design.
 
De Delivery Cruisers zijn vanaf 1 maart verkrijgbaar bij de meer dan 150 aangesloten dealers in Nederland en België. En vanaf 1 december kan er via de website gereserveerd worden. Verkoopadviesprijs € 659,-.

Reageer op dit artikel