nieuws

Gazelle schenkt Innergy aan ROC’s

Fietsen

Gazelle schenkt Innergy aan ROC’s

DIEREN – Deze week vond bij Gazelle een cursus plaats voor docenten en instructeurs aan ROC’s. Zij kregen van Jan van Oeveren, hoofd Bedrijfsschool van Gazelle, uitleg over de Gazelle Innergy. Na afloop van de cursus kregen de docenten tegen een geringe vergoeding een Gazelle Innergy mee om op school te gebruiken.

DIEREN – Deze week vond bij Gazelle een cursus plaats voor docenten en instructeurs aan ROC’s. Zij kregen van Jan van Oeveren, hoofd Bedrijfsschool van Gazelle, uitleg over de Gazelle Innergy. Na afloop van de cursus kregen de docenten tegen een geringe vergoeding een Gazelle Innergy mee om op school te gebruiken.

Dertien docenten van ROC’s uit het hele land namen deel aan de cursus waar Jan van Oeveren begon met een theoretisch gedeelte en ze ’s middags zelf liet sleutelen aan de fiets. Elektronica is volgens de docenten niet het favoriete onderdeel van menig student. Herman Radstake, docent van ROC Arnhem, is samen met Jan van Oeveren bezig om een cursus Niveau 3 te ontwikkelen en daarin zal een stuk elektronica onderwezen worden. “Elektronica is voor de wat betere monteur. We zijn nu bezig de cursus te schrijven en hopen er augustus 2010 mee van start te gaan. Hierin zal een ook een stuk digitale techniek zitten. Niveau 3 wordt een cursus voor de topmonteur die het bedrijf moet kunnen runnen. De verhouding techniek – managementonderwerpen zal op ongeveer 40/60 liggen.”

Momenteel wordt in Niveau 2 een learning box aangereikt over e-bikes. Hiervan is Gazelle een van de merken die behandeld wordt. “Deze cursus is bedoeld om de docenten ondersteuning te bieden zodat ze er goed mee kunnen werken. Wij hebben drie opdrachten gemaakt waar de docenten mee aan de slag kunnen”, aldus Jan van Oeveren.

Op de foto reikte Jan van Oeveren (links) de eerste fiets uit aan Herman Radstake van ROC Anrhem.

Meer nieuws over Gazelle

Reageer op dit artikel