nieuws

Juncker buitendienst gaat ook Loekie verkopen

Fietsen

Juncker buitendienst gaat ook Loekie verkopen

APELDOORN/VEENENDAAL – De verkoop buitendienst van Juncker zal vanaf medio september 2009 Loekie ook gaan meenemen in hun productportfolio.

APELDOORN/VEENENDAAL – De verkoop buitendienst van Juncker zal vanaf medio september 2009 Loekie ook gaan meenemen in hun productportfolio.

"Loekie heeft de laatste paar jaar een aantal belangrijke stappen gezet op het gebied van assortiment, winkelinrichting, kwaliteit en uitstraling," licht Mark Kuper toe. "We merken met een toenemend aantal Loekie-dealers, dat de bezoekfrequentie door de huidige Sparta rayonmanager niet optimaal is. Daarentegen is er, zeker bij kinderfietsen, bij onze dealers juist behoefte aan meer bezoek. Reden hiervan is dat kinderfietsen door veel dealers bij het inkoopproces vergeten worden en minder aandacht krijgen dan de grote fietsen."

Om deze redenen heeft Kuper besloten om de Juncker vertegenwoordigers ook de mogelijkheid te geven om Loekie te verkopen. "Hiermee wordt de dealer als het ware ontzorgd. De Sparta vertegenwoordigers blijven tevens Loekie verkopen."

Alle andere activiteiten zoals facturering, aftersales, garantie en productontwikkeling, blijven onder de verantwoordelijkheid van Sparta vallen.

Reageer op dit artikel