nieuws

Record op Sparta ION: 401 km in 24 uur

Fietsen

Record op Sparta ION: 401 km in 24 uur

APELDOORN – Met een proefrit van precies 401 kilometer in 24 uur tijd won Ina van der Plas uit Katwijk een Sparta ION. Op 1 juli nam de gelukkige winnares van de ION Bookingservice actie de splinternieuwe elektrische fiets bij Theo’s Tweewielershop in Noordwijk in ontvangst. De bijbehorende bloemen houdt ze zelf, maar de fiets gaat naar haar 33-jarige nicht.

APELDOORN – Met een proefrit van precies 401 kilometer in 24 uur tijd won Ina van der Plas uit Katwijk een Sparta ION. Op 1 juli nam de gelukkige winnares van de ION Bookingservice actie de splinternieuwe elektrische fiets bij Theo’s Tweewielershop in Noordwijk in ontvangst. De bijbehorende bloemen houdt ze zelf, maar de fiets gaat naar haar 33-jarige nicht.

Dolblij is Ina van der Plas met de door haar gewonnen Sparta ION. Vooral omdat ze nu de mogelijkheid heeft om de fiets te schenken aan haar nichtje die de fiets heel erg goed kan gebruiken: “Ik had de fiets natuurlijk graag zelf gehouden, maar schenk hem toch aan mijn nichtje. Ze is moeder van drie kleine kinderen, en heeft inmiddels twee hartoperaties achter de rug. Daarom geeft een e-bike haar net dat beetje extra om toch te kunnen fietsen.”

De weldoenster uit Katwijk heeft haar prijs te danken aan de ION Bookingservice actie. Op 28 mei maakte ze met de Sparta ION een proefrit van maar liefst 401 kilometer in 24 uur, waarmee ze alle andere proefrijders die in mei deelnamen aan de Sparta-actie, ruimschoots achter zich liet. “Het was een zware rit, al moet ik eerlijk bekennen dat ik de proefrit met nog twee andere familieleden heb gemaakt. Volgens de regels is dat gelukkig toegestaan”, aldus Ina van der Plas.

“We hebben zelfs ’s nachts gefietst en ik moest dan ook een paar dagen bijkomen van de rit. Maar met deze beloning is het de moeite zeker waard. Op een ION is het uitstekend fietsen, op momenten dat je het moeilijk krijgt, heb je altijd een steuntje in de rug.”

Ook in de maand juli organiseert Sparta de ION Bookingservice actie. Wie in deze maand gedurende een proefrit van één dag de meeste kilometers aflegt, wint de Sparta ION. De actie is inmiddels een ware hype. Wekelijks melden zich meer proefrijders aan dan in de week ervoor, een teken dat de Sparta ION steeds populairder wordt. Ook in de maand juli kan elke fietser, jong of oud, man of vrouw, zich aanmelden om een aanval te doen op het klassement. De winnaar van de maand juni wordt binnenkort bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel