nieuws

Nu trapt Bike Expo in München het beursseizoen af

Fietsen

Nu trapt Bike Expo in München het beursseizoen af

MÜNCHEN – Duitsland is weer een nieuwe beurs rijker. Van 23 t/m 26 juli 2009 wordt in Messe München voor de eerste keer de Bike Expo 2009 georganiseerd.

MÜNCHEN – Duitsland is weer een nieuwe beurs rijker. Van 23 t/m 26 juli 2009 wordt in Messe München voor de eerste keer de Bike Expo 2009 georganiseerd.

“Er spelen drie nieuwe megatrends in de fietsindustrie. Dat zijn e-bikes, stedelijke mobiliteit en actieve vakanties, die gezamenlijk schreeuwen om een nieuw showplatform. Daarom organiseert Messe München de Bike Expo,” aldus CEO Manfred Wutzlhofer

Deze drie megatrends, gekoppeld aan het gegeven dat de fietsindustrie geen kleine sector is, motiveerde Messe München tot het opzetten van een nieuwe beurs. “Als je de hele fietsindustrie en haar ontwikkeling in ogenschouw neemt, dan moet je vast stellen dat het hier niet om een kleine industrie gaat. Fietsen heeft niet alleen maar iets met sport van doen, maar ook met lifestyle of als alternatief voor mobiliteit en auto’s. Ook in vakanties,” aldus Wutzlhofer.

KLIK HIER VOOR DE SPECIALE AANBIEDING VAN ANKO TOURS VOOR LEZERS VAN TWEEWIELER

Reageer op dit artikel