nieuws

TU Delft en BBB slaan handen ineen

Fietsen

TU Delft en BBB slaan handen ineen

LEIDEN – BBB is een samenwerkingsverband aangegaan met de Technische Universiteit van Delft. De technische universiteit werkt daarbij mee aan productinnovaties en verbeteringen ten aanzien van de bestaande producten.

LEIDEN – BBB is een samenwerkingsverband aangegaan met de Technische Universiteit van Delft. De technische universiteit werkt daarbij mee aan productinnovaties en verbeteringen ten aanzien van de bestaande producten.

De studenten van de technische universiteit zijn zelf zeer actief op fietsgebied en testen dan ook BBB producten op allerlei fronten. "BBB steekt veel tijd en energie in productontwikkeling. Vernieuwend zijn en het verbeteren van bestaande producten staan daarbij hoog in het vaandel," aldus markeiting manager Frank van Eck.

Onder de naam WTOS is deTU Delft zeer actief in het wielerpeloton. Bij studenten wielervereniging WTOS zijn een groot aantal studenten zeer actief op zowel de racefiets als mountainbike. Zowel licentie houders als niet licentiehouders zijn bij de vereniging aangesloten.

Onlangs kwamen BBB en WTOS de samenwerking overeen en werd de ploeg, waarvan BBB hoofdsponsor is, voorzien van nieuw BBB kleding. Tijdens de ploegenvoorstelling welke bezocht werd door vele leden en belangstellenden werd het nieuwe tenue gepresenteerd.

Reageer op dit artikel