nieuws

Santos for kids

Fietsen

Santos for kids

Sinds vorig jaar doet Santos op geheel eigen wijze ook in kinderfietsen. Een eigen ontwerp, waarbij rekening gehouden is met het gegeven dat het gewicht van een kind ten opzichte van de fiets een andere dimensie heeft dan bij volwassen fietsen en daarom een eigen geometrie vergt, waarbij het zwaartepunt lager ligt.

Sinds vorig jaar doet Santos op geheel eigen wijze ook in kinderfietsen. Een eigen ontwerp, waarbij rekening gehouden is met het gegeven dat het gewicht van een kind ten opzichte van de fiets een andere dimensie heeft dan bij volwassen fietsen en daarom een eigen geometrie vergt, waarbij het zwaartepunt lager ligt.

Santos heeft twee 20 inch modellen kinderfietsen: unisex modellen met een lage instap, in een korte of lange versie (4,5 cm verschil in lengte). Beiden zijn afgemonteerd met ballonbanden, kinder remgrepen, 8 tot 16 versnellingen en zijn – op bestelling – leverbaar in 24 verschillende kleuren. De fietsen hebben doorgroeimogelijkheden naar kleutermaten. De consumentenadviesprijs is vastgesteld op € 600,-.

Reageer op dit artikel