nieuws

Pechhulp op Unigarant Fietsverzekering

Fietsen

Pechhulp op Unigarant Fietsverzekering

HOOGEVEEN – Unigarant biedt met ingang van deze maand gratis pechhulp voor E-bikes. Daarvoor is de fietsverzekeraar een samenwerking aangegaan met FietsNED.

HOOGEVEEN – Unigarant biedt met ingang van deze maand gratis pechhulp voor E-bikes. Daarvoor is de fietsverzekeraar een samenwerking aangegaan met FietsNED.

“De groep E-bikers die hun fiets achterop de auto plaatst en ergens een lekker dagje gaat ‘toeren’ is met de dag groeiende. Dat betekent ook dat het aantal pechgevallen stijgt,” zegt Raymond Lussenburg.

“Unigarant wil een betrouwbare partner zijn op het gebied van schade, pech en preventie. Daarom hebben wij een unieke service geïntroduceerd voor iedereen die vanaf 1 april een verzekering voor zijn of haar E-bike afgesloten heeft met de dekking ‘diefstal en beschadiging’. Zij ontvangen het eerste jaar een gratis pechhulp-abonnement.”

Met zo’n abonnement heeft men recht op kostenloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen) of gratis vervoer van de verzekerden en de fiets, als reparatie niet mogelijk is. Voor de pechhulp onderweg is Unigarant een samenwerking aangegaan met FietsNED. Gestrande E-bikers bellen FietsNED en de monteur komt naar de opgegeven locatie. De hulpverlening is overigens niet van toepassing op kapotte accu’s. Zodra er een defect aan de accu is geconstateerd, wordt de E-bike gerepatrieerd.

“Unigarant is de enige verzekeraar waar FietsNED een samenwerkingsovereenkomst mee heeft. Wij bieden dus een unieke dienst voor de E-bikeklanten van de vakhandel,” stelt Lussenburg.

Reageer op dit artikel