nieuws

Merida scoort met pijlsnelle 1 april grap

Fietsen

Merida scoort met pijlsnelle 1 april grap

BEEKBERGEN – Nog schiet Peter Koperdraad in de lach als hij terugdenkt aan de 1 april grap die zondagavond op Tweewieler.nl te lezen was.

BEEKBERGEN – Nog schiet Peter Koperdraad in de lach als hij terugdenkt aan de 1 april grap die zondagavond op Tweewieler.nl te lezen was.

“Ik dacht werkelijk dat iedereen direct door zou hebben dat het een 1 april grap betrof. Ten eerste dacht ik dat iedereen wel zou weten dat het onbetaalbaar is om je naam te verbinden aan een F1 team. Natuurlijk is Merida een mondiaal, financieel zeer sterk en sportief merk en er zijn zeker overeenkomsten met een F1 bolide en de Merida Ninety Six raspaardjes waar ons ‘F1 MTB team’ op rijdt. Maar om alleen al op de zijspiegels te staan praat je al over vele miljoenen per jaar."

"Geld dat Merida natuurlijk liever in R&D en dealerondersteuning steekt," aldus Koperdraad. “Ten tweede had ik het idee dat de gestelde deadline de grap helemaal duidelijk zou maken. Aan diegenen bij wie deze grap er met ‘boter en suiker’ is ingegaan bied ik dan ook mijn excuses aan. We zullen de bijna honderd dealers, die tevergeefs de moeite hebben genomen om aan de ‘prijsvraag’ mee te doen, dan ook passend belonen,” aldus Peter.

Reageer op dit artikel