nieuws

Lichte fietskoffer

Fietsen

Lichte fietskoffer

Grammo heeft een nieuwe lichte, sterke en compacte fietskoffer voor het vervoer van racefiets of mountainbike. De nieuwe Grammo Bike Pod weegt 7,5 kg.

Grammo heeft een nieuwe lichte, sterke en compacte fietskoffer voor het vervoer van racefiets of mountainbike. De nieuwe Grammo Bike Pod weegt 7,5 kg.

Dit maakt het mogelijk om het totale gewicht, inclusief fiets, beneden de 20 kg te houden. Verder is de Grammo Bike Pod compact, zodat deze ook redelijk eenvoudig in de kofferbak te vervoeren is. De nieuwe frames met een geintegreerde zadelpen passen ook goed in de koffer.

Het inpakken van de Grammo Bike Pod is gemakkelijk omdat er een lange rits in zit en je overal goed bij kunt. De wielen kunnen bevestigd worden in het speciaal gevormde zijpaneel en worden beschermd met een foamlaag tussen de wielen en de rest van de fiets. De G Pod is vervaardigd uit een nieuwe EVA molding technology en heeft de sterkte van een traditionele hardcase, maar de koffer weegt bijna de helft. De adviesverkoopprijs van de Grammo Bike Pod is € 299,-.

Meer producten van Rivo Sports

Reageer op dit artikel