nieuws

Zomerhandschoen met vingers

Fietsen

Zomerhandschoen met vingers

Fietshandschoenen voor de zomer zijn meestal niet van volledige vingers voorzien. Vanuit de mountainbike-hoek is er echter wel vraag naar een dunne zomerhandschoen met lange vingers. Roeckl beantwoordt die vraag met het model Streamliner.

Fietshandschoenen voor de zomer zijn meestal niet van volledige vingers voorzien. Vanuit de mountainbike-hoek is er echter wel vraag naar een dunne zomerhandschoen met lange vingers. Roeckl beantwoordt die vraag met het model Streamliner.

De handschoenen hebben een Clarinogrip handpalm die met siliconen bewerkt is om een optimale grip te garanderen. Als het nat is, wordt de grip verzekerd door de wet-grip behandeling die het materiaal ondergaan heeft.
Roeckl van leverancier Wolvenberg voorziet deze handschoen van het ErgoCut-gel systeem waarbij de gel perfect op zijn plaats blijft zitten dankzij de ingenieuze en ergonomische verdeling in kamers.
De ruimte tussen duim en wijsvinger wordt comfortabel ingevuld door het Comfort Innovation systeem van Roeckl. Dit systeem zorgt er voor dat de druk op die plaats beter wordt verdeelt en de handen zo minder zwaar belast worden. De bovenzijde is uit een zeer ademende mesh gemaakt en heeft bovendien een reflecterende print.
Maatvoering : 7 tot 11, adviesprijs: € 45,-.

Reageer op dit artikel