nieuws

PowaCycle e-bikes naar vasteland

Fietsen

PowaCycle e-bikes naar vasteland

HARLOW (UK) – De marktleider op het gebied van e-bikes in Engeland, is gestart met de verkoop van PowaCycle e-bikes op het Europese vasteland. Deze operatie vindt plaats vanuit het distributiecentrum in Duitsland. De e-bikes gaan naar dealers in Duitsland, Nederland, België, Zwitserland en Frankrijk.

HARLOW (UK) – De marktleider op het gebied van e-bikes in Engeland, is gestart met de verkoop van PowaCycle e-bikes op het Europese vasteland. Deze operatie vindt plaats vanuit het distributiecentrum in Duitsland. De e-bikes gaan naar dealers in Duitsland, Nederland, België, Zwitserland en Frankrijk.

De beslissing om de Europese markt te betreden komt voort uit de enorme groei die het merk heeft doorgemaakt in Engeland. Daar werd het in drie jaar tijd de marktleider voor e-bikes.

De PowaCycle e-bikes, Windsor LX en Salisbury LPX, zijn aangepast voor de nieuwe markten. Daarmee voldoen ze aan de Europese eisen en normen.

Het distributiecentrum van PowaCycle is gevestigd in Mönchengladbach, niet ver van de Nederlandse grens. “Het ligt hiermee in het hart van West-Europa”, aldus Waxx Mughal, directeur. “Bovendien zijn Duitsland en Nederland goed voor de helft van alle verkochte e-bikes in Europa.

De Windsor LX en Salisbury LPX zijn uitgerust met lithium polymeer accu’s. PowaCycle claimt hiermee een actieradius van 45-60 km. De fietsen wegen slechts 22 kg.

Reageer op dit artikel