nieuws

E-bike voor schooljeugd

Fietsen

E-bike voor schooljeugd

Silent Force heeft op EICMA Bici haar nieuwste elektrische fiets SF 0102 gepresenteerd. Deze fiets is speciaal ontwikkeld voor de jeugd vanaf 12 jaar om de soms lange afstanden naar en van school comfortabel, snel en toch veilig af te kunnen leggen.

Silent Force heeft op EICMA Bici haar nieuwste elektrische fiets SF 0102 gepresenteerd. Deze fiets is speciaal ontwikkeld voor de jeugd vanaf 12 jaar om de soms lange afstanden naar en van school comfortabel, snel en toch veilig af te kunnen leggen.

Op de beurs in Milaan bleek echter dat ook volwassen deze fiets waarderen, want de belangstelling voor de fiets was enorm. Silent Force heeft daarom besloten de productie op te voeren om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen.

Uiteraard heeft deze fiets de unieke kenmerken die alle Silent Force fietsen karakteriseren: aluminium frame, uitneembare ION-Lithium accu (zodat u de accu in huis kunt opladen), pedalen met led-verlichting, licht in gewicht en de prima prijs-kwaliteitverhouding.

De SF 0102 kost € 999,- en is vanaf eind januari 2009 weer leverbaar.

Reageer op dit artikel