nieuws

Quattrocycle

Fietsen

Quattrocycle

Quattrocycle komt met ‘de Ferrari onder de vierwielige trapkarren’. De vierwielige trapkar is in de recreatiewereld al zo’n 50 jaar een vertrouwd beeld.

Quattrocycle B.V. komt met ‘de Ferrari onder de vierwielige trapkarren’. De vierwielige trapkar is in de recreatiewereld al zo’n 50 jaar een vertrouwd beeld.

De bestaande modellen zijn in al die jaren niet veranderd. Bert Jasperse, de ontwerper van de Quattrocycle en Toin Verhoeven eigenaar van Piet Plezier recreatie in Oisterwijk vonden dat het tijd werd om de vierwielige trapkar zo te wijzigen dat hij zowel technisch als qua uitstraling voldoet aan de moderne tijd.

De Quattrocycle is het ideale produkt voor verhuur per uur op campings en vakantieparken, voor georganiseerde tourtochten en bedrijfsuitjes, tochten door de natuur over bos- en zandpaden maar ook ideaal voor activiteiten met ouderen of gehandicapten

De Quattrocycle combineert het plezier van het met z’n vieren op een fiets fietsen en het comfort van een ligfiets met versnellingen en vering. Door de versnellingen kan ook over onverharde wegen worden gereden. De Quattrocycle is leverbaar in 3-versnellingsuitvoering. Achterop kan bagage worden meegenomen, maar er kunnen ook twee kinderstoeltjes worden geplaatst. De standaard kleur van de Quattrocycle is zilvergrijs. Andere kleuren op aanvraag. De verkoopprijs van de Quattrocycle bedraagt € 2.995,=.

Eigenschappen van de Quattrocycle:
De Quattrocycle wordt bestuurd door degene die links achter zit door middel van twee stuurknuppels. De Quattrocycle is voorzien van 4 trommelremmen. Er zijn zoveel mogelijk standaard componenten van gerenomeerde merken gebruikt zoals Shimano, Union en Tomos. De Quattrocyle is voorzien van een Flexframe. Dit frame is zodanig flexibel dat alle wielen altijd op de grond blijven, ook bij het berijden van ongelijk terrein.

Mocht u interesse hebben om dealer te worden van de Quattrocycle dan kunt u uw interesse kenbaar maken via de mail, te weten info@quattrocycle.nl

Reageer op dit artikel