nieuws

Kenda sponsored rijders Olympische winnaars

Fietsen

Kenda sponsored rijders Olympische winnaars

YUAN-LIN (TAIWAN) – Bandenfabrikant Kenda sponsort een aantal BMX-rijders die deel hebben genomen aan de Olympische Spelen in Bejing, waar de nieuwe Olympisch discipline BMX voor het eerst werd beoefend. Drie daarvan wisten een podiumplaats te behalen.

YUAN-LIN (TAIWAN) – Bandenfabrikant Kenda sponsort een aantal BMX-rijders die deel hebben genomen aan de Olympische Spelen in Bejing, waar de nieuwe Olympisch discipline BMX voor het eerst werd beoefend. Drie daarvan wisten een podiumplaats te behalen.

De Letlander Maris Strombergs had al een Europese en wereldtitel, en voegt daar nu nog eens het Olympisch goud aan toe. Mike Day, de favoriet voor goud, eindigde op de tweede plaats en won de zilveren medaille. Dan was daar nog teamgenoot Jill Kintner, de enige Amerikaanse vrouwelijke deelnemer aan de nieuwe BMX races, die prompt goed was voor een bronzen medaille. Kenda Rubbers feliciteert zijn Olympische kampioenen.

Reageer op dit artikel