nieuws

Door TNO-onderzoek veel media-aandacht voor e-bike

Fietsen

Door TNO-onderzoek veel media-aandacht voor e-bike

BUNNIK – Met het TNO-onderzoek naar de e-bike dat in opdracht van BOVAG is uitgevoerd, heeft de BOVAG met veel succes de aandacht gezocht van de (landelijke) media. Uit het onderzoek blijkt dat het stimuleren van het gebruik van de elektrische fiets gunstige effecten kan hebben op mobiliteit, gezondheid en milieu.

BUNNIK – Met het TNO-onderzoek naar de e-bike dat in opdracht van BOVAG is uitgevoerd, heeft de BOVAG met veel succes de aandacht gezocht van de (landelijke) media. Uit het onderzoek blijkt dat het stimuleren van het gebruik  van de elektrische fiets gunstige effecten kan hebben op mobiliteit, gezondheid en milieu.

De BOVAG geeft de vakhandel met dit onderzoek en de factsheet, beide te downloaden van de website, uitstekende verkoopargumenten in handen om mensen op de elektrische fiets te krijgen. De verkoop van de e-bike groeit sterk, in het eerste kwartaal van 2008 werden er 25.000 verkocht, tegen 14.000 in dezelfde periode vorig jaar.

Hier een overzicht van de media-aandacht voor het TNO-onderzoek naar de e-bike:

Reageer op dit artikel