nieuws

Spinder Colibri, drager voor één fiets

Fietsen

Spinder Colibri, drager voor één fiets

Spinder, de Nederlandse fabrikant van innoverende fietsendragers heeft een nieuwe fietsendrager ontwikkeld, die speciaal bedoeld is om er één fiets mee te vervoeren. De Colibri is een compacte fietsendrager die voorzien is van de wettelijk verplichte verlichtingsbalk.

Spinder, de Nederlandse fabrikant van innoverende fietsendragers heeft een nieuwe fietsendrager ontwikkeld, die speciaal bedoeld is om er één fiets mee te vervoeren. De Colibri is een compacte fietsendrager die voorzien is van de wettelijk verplichte verlichtingsbalk. Volgens Spinder is de Colibri is eenvoudig te monteren en past op elke trekhaak.
Met name voor het vervoer van mountainbikes, race- en sportfietsen biedt deze drager uitkomst. Ter plaatse kan de compacte drager dan eenvoudig opgeborgen worden in de kofferbak. Maar de SPINDER Colibri is tevens een drager die uitermate geschikt is om even de kinderen van school te halen als het slecht weer is.
De consumentenverkoopprijs van de Colibri is € 129.00 incl. BTW.
Meer info: Spinder

Reageer op dit artikel