nieuws

Expo-Velo Sport dynamischer

Fietsen

Expo-Velo Sport dynamischer

BRUSSEL – Expo-Velo Sport krijgt dit najaar een dynamischer karakter met ondermeer een modeshow, een testparcours voor e-bikes en een Expo-Velo Sport Callenge. Volgens de beursorganisatie is op dit moment tweederde van de ruimte al weer gereserveerd. De vierde edite van Expo-Velo Sport wordt gehouden van 17 t/m 20 oktober in de Heizelpaleizen 6 en 9.

BRUSSEL – Expo-Velo Sport krijgt dit najaar een dynamischer karakter met ondermeer een modeshow, een testparcours voor e-bikes en een Expo-Velo Sport Callenge. Volgens de beursorganisatie is op dit moment tweederde van de ruimte al weer gereserveerd. De vierde edite van Expo-Velo Sport wordt gehouden van 17 t/m 20 oktober in de Heizelpaleizen 6 en 9.

Meer beleving is er in de vorm van een apart testparcours van bijna 1.200 m2 voor e-bikes. Verder heeft de organisatie in samenwerking met VWB, de WBV en de KBWB een Vlaams mountainbike evenement in het leven geroepen: de Expo-Velo VTT Challenge. Twaalf verschillende toertochten, verspreid over heel Vlaanderen, dragen vanaf nu de naam Expo-Velo Sport VTT Challenge. Tijdens het weekend van 11 en 12 oktober worden ruim 13.000 deelnemers verwacht aan de start van al deze toerritten. Deelnemers die hun tocht beëindigen kunnen tijdens de beurs een ‘Expo-Velo Sport VTT Challenge giftpack’ oppikken en hebben gratis toegang.

Ook BMX, de nieuwste olympische sport, is dit jaar op een actieve manier aanwezig in Brussel. Samen met BMX 2000 uit Dessel worden dagelijks diverse BMX initiaties op het grote publiek losgelaten. Met de nieuwe formule ‘Familie ticket’ is het voor actieve gezinnen nog aantrekkelijker om naar Expo-Velo Sport af te zakken. Voor slechts € 16,- kan men als familie met twee volwassenen en vier kinderen (tot 14 jaar) zomaar deze fietshappening binnenstappen.

Ook de dames blijven op Expo-Velo Sport 2008 niet in de kou staan. Modieuze fietskledij, accessoires en aangepaste materialen komen ruimschoots aan bod tijdens de beurs. Om al deze hippe, kleurrijke trends stijlvol te presenteren zal een deel van de hallen omgetoverd worden tot een spectaculaire modeshow.

Reageer op dit artikel