nieuws

Fietsplus in lifestyle programma

Fietsen

Fietsplus in lifestyle programma

VENLO – Onlangs werden bij Fietsplus Van Hoogstraten in Venlo-Blerick opnames gemaakt voor het programma Lifestyle Vision van het regionale tv-station Regio 22 en RNN7. Lifestyle Vision is het programma over alle ins en outs op het gebied van mode, styling, culinaire hoogstandjes en trends.

VENLO – Onlangs werden bij Fietsplus Van Hoogstraten in Venlo-Blerick opnames gemaakt voor het programma Lifestyle Vision van het regionale tv-station Regio 22 en RNN7. Lifestyle Vision is het programma over alle ins en outs op het gebied van mode, styling, culinaire hoogstandjes en trends.

Fietsplus van Hoogstraten werd bezocht door Sanne Heijen bekend van onder andere de programma’s Puzzeltijd, Dagstrijd, Chris Kras, Tijd voor Tien en Megastad FM. Tijdens een rondleiding door de winkel van Fietsplus Van Hoogstraten ervaart Sanne de verschillende belevingswerelden van Fietsplus. Hierdoor geheel in de juiste stemming gebracht, reageert zij enthousiast op de actie met de Batavus Weekend en de Pluspakkers van Fietsplus. In deze uitzending wordt het haar duidelijk hoe Fietsplus invulling geeft aan haar slogan “Fietsplus maakt fietsen bijzonder”.

In het programma Lifestyle Vision draait het met name om de nieuwste trends en daarom kwam ook de elektrische fiets aan bod. De uitzendingen van Lifestyle Vision met Fietsplus Van Hoogstraten zijn geweest op zaterdag 26 april op Regio 22. In week 18 werd het programma herhaald. Verder is het programma altijd terug te zien via internet. Naast uitzending door Regio 22 zal dit programma op een later, nog nader te bepalen tijdstip worden uitgezonden op RNN7.

Reageer op dit artikel