nieuws

Wielbouw voor profs en beginners

Fietsen

Wielbouw voor profs en beginners

BIEL/BIENNE (Zwits.) – DT Swiss heeft de dvd Mastering the Wheel uitgebracht. Professor Gerd Schraner (DT Swiss) geeft, net als in zijn boek, samen met Alex Roussel (UCI) uitleg over alles wat bij het bouwen van wielen komt kijken. De dvd geeft de keuze uit vijf talen: Duits, Frans, Engels, Spaans en Portugees.

BIEL/BIENNE (Zwits.) – DT Swiss heeft de dvd Mastering the Wheel uitgebracht. Professor Gerd Schraner (DT Swiss) geeft, net als in zijn boek, samen met Alex Roussel (UCI) uitleg over alles wat bij het bouwen van wielen komt kijken. De dvd geeft de keuze uit vijf talen: Duits, Frans, Engels, Spaans en Portugees.

Alle wielen en wieltypen passeren de revue: race-, mountainbike-, BMX- en baanwielen. Dankzij de overzichtelijke indeling in hoofdstukken kan men snel de benodigde informatie vinden. De dvd is beschikbaar in een NTSC of PAL versie, voor pc of Mac. Totale duur: 120 minuten.

Reageer op dit artikel