nieuws

Merida viert 10-jarig jubileum met dealers

Fietsen

Merida viert 10-jarig jubileum met dealers

BEEKBERGEN – Merida bestaat tien jaar in de Benelux en viert dat uitbundig. Niet alleen met een jubileummodel, de Matts TFS X-Edition, maar ook met op de dealers gerichte acties. De huidige actieperiode loopt van 15 maart t/m 15 april.

BEEKBERGEN – Merida bestaat tien jaar in de Benelux en viert dat uitbundig. Niet alleen met een jubileummodel, de Matts TFS X-Edition, maar ook met op de dealers gerichte acties. De huidige actieperiode loopt van 15 maart t/m 15 april.

Speciaal voor dealers heeft Merida een speciale jubileumsite online gezet, waar dealers via een inlog toegang krijgen om deel te nemen aan de jubileumacties. Ondernemers die zich als Special Bonus Dealer laten registreren, maken het hele jaar door kans om Merida-fietsen met een speciale korting in hun assortiment op te nemen.

 

De Merida Special Bonus Dealer krijgt in de actieperiode 10% extra factuurkorting op de Matts TFS X-Edition. Bij bestelling van drie fietsen, krijgt de dealer een gratis Merida ATB kledingset. Verder krijgen dealers bij besteding van € 500,- vijf gratis Merida bidons. Dit zijn de acties van deze periode. Merida zal het hele jubileumjaar door met nog meer acties komen.

 

 

Reageer op dit artikel