nieuws

Antec blijft gewoon e-bikes maken

Fietsen

Antec blijft gewoon e-bikes maken

ARNHEM – Door een misverstand is in de februari-editie van Tweewieler (p. 17) ten onrechte de suggestie gewekt dat Antec, producent van elektrische fietsen en elektrische aandrijfsystemen, de productie van e-bikes zou staken. Xander Leenaars van Antec ontkent dit ten stelligste: “Wij zijn juist druk bezig fietsen te produceren voor het seizoen, zodat we onze klanten goed kunnen bedienen.”

ARNHEM – Door een misverstand is in de februari-editie van Tweewieler (p. 17) ten onrechte de suggestie gewekt dat Antec, producent van elektrische fietsen en elektrische aandrijfsystemen, de productie van e-bikes zou staken. Xander Leenaars van Antec ontkent dit ten stelligste: “Wij zijn juist druk bezig fietsen te produceren voor het seizoen, zodat we onze klanten goed kunnen bedienen.”

Leenaars vervolgt: “Er staat zelfs juist een nieuwe fiets op het programma, namelijk een nieuwe type fiets VELA. Wij gaan zeker door met de productie van elektrische fietsen. Hierin is het nieuwe aandrijfsysteem EASYS verwerkt.”

Het woordgrapje van het nieuwe systeem EASYS dat werd omgedoopt tot EASYSTEEM kan Leenaars niet waarderen. “Lezers en dus klanten van ons worden hierdoor op het verkeerde been gezet.”

Hoofdredacteur Arnauld Hackmann laat in een reactie weten dat het woord EASYSTEEM een woordspeling (samenvoeging van EASYS en SYSTEEM) betreft.
Verder blijkt er een miscommunicatie te hebben plaatsgevonden over de focus op de verkoop van het EASYS systeem op (nieuwe) Antec-modellen en de losse verkoop ervan.

Reageer op dit artikel