nieuws

Accell neemt Ghost over

Fietsen

Accell neemt Ghost over

HEERENVEEN – Accell Group N.V. maakt bekend dat een overeenkomst is getekend voor de overname van alle aandelen Ghost Mountainbikes GmbH. Ghost is een internationaal topmerk van hoogwaardige mountainbikes en racefietsen.

HEERENVEEN – Accell Group N.V. maakt bekend dat een overeenkomst is getekend voor de overname van alle aandelen Ghost Mountainbikes GmbH. Ghost is een internationaal topmerk van hoogwaardige mountainbikes en racefietsen.

De onderneming is gevestigd in Waldsassen (Duitsland) en had in 2007 een omzet van circa € 25 miljoen. Ghost bedient de thuismarkt in Duitsland via een uitgebreid dealernetwerk. Daarnaast exporteert Ghost fietsen naar andere landen in Europa. De overname zal naar verwachting direct bijdragen aan de winst per aandeel van Accell Group.

René Takens, CEO van Accell Group: “We zijn verheugd dat we met Ghost een internationaal topmerk hebben kunnen overnemen. Het sluit uitstekend aan bij onze strategie van het leveren van topmerken, zoals Lapierre, Koga en Hai, en past in de trend dat de consument bereid is te investeren in duurzame topproducten.”

Reageer op dit artikel