nieuws

Cannondale steunt estafetteteam Alpe d’Huzes

Fietsen

Cannondale steunt estafetteteam Alpe d’Huzes

OLDENZAAL – Afgelopen week heeft fietsenfabrikant Cannondale zeven racefietsen overhandigd aan Amarens Schuurmans en haar team ‘Het wiel is rond’. De overhandiging vond plaats in het Rijwielpaleis in winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven.

OLDENZAAL – Afgelopen week heeft fietsenfabrikant Cannondale zeven racefietsen overhandigd aan Amarens Schuurmans en haar team ‘Het wiel is rond’. De overhandiging vond plaats in het Rijwielpaleis in winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven.

Het team gaat op 5 juni 2008 in één dag in estafette minimaal zes keer de Alpe d’Huez oprijden met als doel geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. In totaal rijden er 88 renners en dertig estafetteteams mee onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Cannondale stelt de fietsen tegen kostprijs ter beschikking.

Reageer op dit artikel