nieuws

Landelijke dekking Gazelle Select Center breidt snel uit

Fietsen

Landelijke dekking Gazelle Select Center breidt snel uit

NIJKERK – De aanwas van Gazelle Select Centers maakt een forse groei door. Momenteel zijn er 116 ondernemers, die met deze formule werken. Gazelle streeft ernaar om op korte termijn de landelijke dekking te laten groeien naar 140 winkels.

NIJKERK – De aanwas van Gazelle Select Center maakt een forse groei door. Momenteel zijn er 116 ondernemers, die met deze formule werken. Gazelle streeft ernaar om op korte termijn de landelijke dekking te laten groeien naar 140 winkels.

Dat bleek tijdens de preview van de Gazelle 2008-collectie voor de Select Center-ondernemers. Hans Aink coördineert het project en was trots op de snelle groei die deze formule doormaakt. “Begin vorig jaar hadden we nog maar 38 Gazelle Select Centers, nu zijn het er al 116. We zijn nog met een aantal ondernemers serieus in gesprek, dus dat streefgetal van 140 moet haalbaar zijn.”

Aink kondigde aan dat de Gazelle Select Centers ook over specifieke eigen modellen kunnen beschikken, naast de reguliere Gazellecollectie. Zo kunnen deze winkels beschikken over een speciale, fel blauw gekleurde Gazelle MPB, die uitsluitend als leenfiets ingezet kan worden.

Daarnaast haalt Gazelle, speciaal voor de Select Centers, ook Piete Pelle weer terug. Het vroege symbool van de kinderfietsen maakt zijn comeback in de Gazelle Select Centers en deze fietsen zullen uitsluitend daar verkrijgbaar zijn.

 

Reageer op dit artikel