nieuws

Sunrace bedient race- en MTB-segment met DriveN

Fietsen

Sunrace bedient race- en MTB-segment met DriveN

DriveN is de nieuwe high-end group van Sunrace. Deze serie hoogwaardige, veelal van carbon gemaakte delen, is gemaakt voor zowel het race-segment als voor MTB. DriveN bestaat uit schakel/remgrepen voor 9 en 10-speed. Net als de cranksets zijn deze gemaakt van aluminium en carbon.

DriveN is de nieuwe high-end group van Sunrace. Deze serie hoogwaardige, veelal van carbon gemaakte delen, is gemaakt voor zowel het race-segment als voor MTB.

DriveN bestaat uit schakel/remgrepen voor 9 en 10-speed. Net als de cranksets zijn deze gemaakt van aluminium en carbon. De DriveN-cassettes zijn zowel leverbaar in sandblast satin als in het meer duurzame ti-nitrite (goudkleurig).

Opvallend veelzijdig is het aanbod in derailleurs van Sunrace DriveN. Zo zijn er voorderailleurs voor een dubbel en een triple voorblad, met een beugelbevestiging, maar ook voor fietsen met een aangelaste lok. De achterderailleur is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en is leverbaar met zowel korte als lange kooi.
Met de DriveN-serie wil Sunrace zich manifesteren als een innovatieve componentenproducent. De functionaliteit van de verschillende DriveN-onderdelen doen volgens sunrace niet onder voor vergelijkbare delen van andere aanbieders. Binnenkort verkrijgbaar bij de bekende leveranciers.

Informatie: www.sunrace.com

Reageer op dit artikel