nieuws

Mario Hartloper European Salesmanager Redline

Fietsen

Mario Hartloper European Salesmanager Redline

HEERENVEEN – Accell Group heeft Mario Hartloper benoemd tot European sales manager voor het BMX fietsmerk Redline. Met de overname van Seattle Bike Supplies in 2005 werd Accell eigenaar van dit Amerikaanse merk, dat o.a. een Pro team heeft en de Olympische spelen in Peking 2008 sponsort.

HEERENVEEN – Accell Group heeft Mario Hartloper benoemd tot European sales manager voor het BMX fietsmerk Redline. Met de overname van Seattle Bike Supplies in 2005 werd Accell eigenaar van dit Amerikaanse merk, dat o.a. een Pro team heeft en de Olympische spelen in Peking 2008 sponsort.

De Nederlandse selectie inclusief Robert de Wilde gaat naar Peking op Redline fietsen.

In diverse Europese landen telt de BMX sport mee: in de nation ranking BMX competitie van de UCI staat het Nederlandse mannenteam tweede (na de USA) en komen Frankrijk en Tsjechië ook in de top tien voor. Accell wil het merk Redline ook in andere Europese landen op de kaart zetten. De groep beschikt daartoe over een uitstekend distributienetwerk van hun internationale merken Koga Miyata (o.a. Zwitserland), Batavus, Hercules, Tunturi (o.a. Scandinavische en Baltische staten) en Lapierre.

Mario Hartloper (47) werkte eerder voor Specialized, Marin en Merida. Hij was redacteur bij Bike Europe en columnist van het vakblad Tweewieler. Vorig jaar verliet Hartloper de vakbladen en trad in dienst bij Accell fitness.

Reageer op dit artikel