nieuws

RST verende vorken bij Cyclia

Fietsen

RST verende vorken bij Cyclia

Vanaf heden zullen nu ook RST (Rapide Suspension Technology) verende vorken bij Cyclia te verkrijgen zijn. Omdat veel fietsen tegenwoordig uitgevoerd zijn met verende vorken, ziet Cyclia het als een goede aanvulling op het huidige assortiment.

Vanaf heden zullen nu ook RST (Rapide Suspension Technology) verende vorken bij Cyclia te verkrijgen zijn. Omdat veel fietsen tegenwoordig uitgevoerd zijn met verende vorken, ziet Cyclia het als een goede aanvulling op het huidige assortiment.

De lijn die Cyclia zal gaan voeren met de RST vorken zal zeer uitgebreid zijn. De vorken zijn in verschillende prijsklassen te verkrijgen voor de zeer sportieve fietser, de mountainbiker, de ligfietser, de stadsfietser of de wereldfietser. Door het grote en diverse assortiment dat RST vorken biedt, zit er voor iedere soort fietser een ideale vork bij.

Verschillende veerweg
De vorken verschillen onder andere van elkaar door de veerweg. Voor het echte harde downhill werk zijn er vorken met een zeer lange veerweg te verkrijgen. Andere typen vorken kunnen juist weer heel fijn afgesteld worden, wat perfect is voor de vrijetijdsfietser. Deze kan in wat ruwer terrein de vork wat meer in laten veren en dus minder last hebben van hobbels in de weg. Terwijl je de vork op vlak terrein kunt minderen of uitzetten, zodat je zo efficiënt mogelijk rijdt.

Ook bij het afstellen van de vork zijn er verschillende mogelijkheden. Bij het fijn afstellen van de vork kan er gekozen worden voor een remote lock out op het stuur, waardoor je tijdens het fietsen de vering eenvoudig aan kunt zetten of juist uit kunt schakelen. Daarnaast is er volop keuze in de kleur of het materiaal van de vork.

Reageer op dit artikel