nieuws

Bakfiets met afneembare wandelwagen

Fietsen

Bakfiets met afneembare wandelwagen

IJMUIDEN – Amazing Wheels brengt een primeur op de tweewielermarkt, een 2-wielbakfiets met afneembare fietskar. De Dutch ID Cargo met Burley Cub biedt een innovatieve oplossing voor het veilig en comfortabel vervoeren van een of meerdere kinderen.

IJMUIDEN – Amazing Wheels brengt een primeur op de tweewielermarkt, een 2-wielbakfiets met afneembare fietskar. De Dutch ID Cargo met Burley Cub biedt een innovatieve oplossing voor het veilig en comfortabel vervoeren van een of meerdere kinderen.

Op locatie kan de kinderkar van de fiets worden gehaald en als wandelwagen gebruikt worden. Deze oplossing is ideaal voor bezoek aan strand, park of winkelcentrum.

De 2-wielbakfietsen zijn populair op dit moment. De fietsen zijn wendbaarder dan de traditionele bakfiets, terwijl ze dezelfde vervoersfuncties bieden. Ook zijn ze in veel gevallen makkelijker veilig te stallen. Met deze 2-wiel bakfiets levert Dutch ID een product dat gebruiksvriendelijker is dan de klassieke 2-wiel bakfiets.

Dubbelfunctie
De Dutch ID Cargo onderscheidt zich, naast de unieke dubbele functie, op meerdere punten van de andere 2-wielbakfietsen verkrijgbaar op de markt. De rijeigenschappen van de Dutch ID Cargo zijn goed te noemen, hij is wendbaar en rijdt zeer soepel. De fiets heeft een Chromoly frame en is hoogwaardig afgemonteerd.

Reageer op dit artikel