nieuws

Gebruiksvriendelijke duimschakelaar van Sunrace

Fietsen

Gebruiksvriendelijke duimschakelaar van Sunrace

De Taiwanese fietsonderdelenfabrikant Sunrace heeft haar assortiment uitgebreid met een serie duimschakelaars. Dit nieuwe product kan worden geleverd in drie modellen, variërend in prijs en design. De DLM-duimschakelaar blinkt uit in gebruikersgemak en is bedoeld voor zowel ATB als hybride fietsen.

De Taiwanese fietsonderdelenfabrikant Sunrace heeft haar assortiment uitgebreid met een serie duimschakelaars. Dit nieuwe product kan worden geleverd in drie modellen, variërend in prijs en design. De DLM-duimschakelaar blinkt uit in gebruikersgemak en is bedoeld voor zowel ATB als hybride fietsen.
 
Het instapmodel, de DLM-33, is geschikt voor 3×7 versnellingen en leverbaar in de kleur zwart. De iets compactere DLM-53 is voor 3×7 en 3×8 versnellingen bedoeld. De DLM-93, alleen leverbaar in zilverkleur, is gemaakt voor 3 kettingwielen voor en 9 tandwielen achter.
 
Met de DLM-serie laat Sunrace zien, innovatief en bij de tijd te zijn. Met behulp van de duimschakelaar van Sunrace volstaat een simpele beweging met de duim om zowel op als af te schakelen. De functionaliteit van dit schakelmechaniek doet niet onder voor vergelijkbare mechanieken van andere aanbieders.

Reageer op dit artikel