nieuws

Dutch Fourcross Series 2007

Fietsen

Dutch Fourcross Series 2007

GRONINGEN – Op 29 april vindt de kick-off van de Dutch Fourcross Series 2007 plaats op Bikepark Groningen. De dag ervoor organiseert Kona in samenwerking met Stichting Bikepark Groningen een Kona testdag.

GRONINGEN – Op 29 april vindt de kick-off van de Dutch Fourcross Series 2007 plaats op Bikepark Groningen. De dag ervoor organiseert Kona in samenwerking met Stichting Bikepark Groningen een Kona testdag.

Op 17 juni en 26 augustus vinden race 2 en 3 in de Dutch Fourcross Series plaats. De gehele Dutch Fourcross Series worden georganiseerd door Stichting Bikepark Groningen op het fourcrossparcours in Groningen.

Op zaterdag 28 april, de dag voor de eerste wedstrijd van de Dutch Fourcross Series 2007, organiseert Kona in samenwerking met Stichting Bikepark Groningen een Kona testdag. Deze testdag zal plaatsvinden op en rond Bikepark Groningen.

Vanaf 12 uur ’s middags kunnen liefhebbers verschillende fietsen uit de Kona MTB lijn testen. Er zal onder andere een cross-countryparcours uit worden gezet met beklimmingen en afdalingen. Daarnaast zal ook het fourcrossparcours worden opgenomen in de testdag.

Kona Europe zal zelf aanwezig zijn om een en ander te leiden. Kona neemt de volgende bikes mee: Dawg Supreme, Stinky Deluxe, Colier Deluxe, Cowan, Coilair, HeiHei Supreme, The King, Queen Kikapu, Kula Supreme.

Deelnemers dienen zelf bescherming (helm e.d.) en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Dakine, een bekend kledingmerk onder de surfers en snowboarders, is een sponsorverband aangegaan met Stichting Bikepark Groningen om de bike scene meer bekend te laten maken met dit merk. Dit seizoen zal de crew van de stichting herkenbaar zijn aan Dakine t-shirts en hoodies.

Reageer op dit artikel