nieuws

Stoere Honda’s

Fietsen

Stoere Honda’s

Voor 2007 komt Hartje met orginele Honda-Repsol fun-/crossfietsjes. Honda heeft een stoere serie kinderfietsen gemaakt voor 2007. De RHT-CROSS FX ziet er uit als een echte HONDA-REPSOL crossmotor. Met voor- en achtervering en leverbaar in 12”, 16” en 20”. De RHT-TEAM modellen zijn stoere crossfietsen met een HONDA-REPSOL look. Ook leverbaar in 12”, 16” en […]

Voor 2007 komt Hartje met orginele Honda-Repsol fun-/crossfietsjes. Honda heeft een stoere serie kinderfietsen gemaakt voor 2007.

De RHT-CROSS FX ziet er uit als een echte HONDA-REPSOL crossmotor. Met voor- en achtervering en leverbaar in 12”, 16” en 20”. De RHT-TEAM modellen zijn stoere crossfietsen met een HONDA-REPSOL look. Ook leverbaar in 12”, 16” en 20”. Als topper is er de BMX PRO 1: een stoere freestyler met steps voor en achter en 48 spaaks wielen. De fietsen zijn vanaf maart volgend jaar leverbaar bij Hartje.

Informatie: Hartje Zutphen, www.hartje.de 

Reageer op dit artikel