nieuws

Oplichter met polstas gesignaleerd in vakhandel

Fietsen

Oplichter met polstas gesignaleerd in vakhandel

NIJKERKERVEEN – Van Bloemendaal Tweewielers uit Nijkerkerveen wil collega’s waarschuwen voor een oplichter. Het gaat om een blanke man, keurig in pak en goed verzorgd.

NIJKERKERVEEN – Van Bloemendaal Tweewielers uit Nijkerkerveen wil collega’s waarschuwen voor een oplichter. Het gaat om een blanke man, keurig in pak en goed verzorgd.

Hij is naar schatting 1.85m lang, heeft zwart krullend kort haar en een zonnebank look. De man komt keurig over en wekt vertrouwen tijdens verkoopgesprek van een ATB. Voorafgaand aan de proefrit geeft hij een polstas af maar komt van die proefrit en nooit meer terug. De polstas blijkt leeg en is volgens Bloemmendaal waarschijnlijk ook gestolen.

De fiets die door deze man gestolen is, is een Gazelle Impulse Saffierzwart, 49cm, framenummer: 6078913. Voor tips kunt u contact opnemen met Van Bloemendaal Nijkerkerveen (033-2572572) of de politie bij u in de buurt.

Reageer op dit artikel