nieuws

Nieuw Gewiss-Bianchi MTB-team

Fietsen

Nieuw Gewiss-Bianchi MTB-team

BERGAM0 (It.) – In 2007 is de Gewiss Group hoofdsponsor van het Bianchi Mountainbike Team (met president Felice Gimondi). Het oude Bianchi team heette Bianchi-Agos en zal zijn naam veranderen in Gewiss-Bianchi.

BERGAM0 (It.) – In 2007 is de Gewiss Group hoofdsponsor van het Bianchi Mountainbike Team (met president Felice Gimondi). Het oude Bianchi team heette Bianchi-Agos en zal zijn naam veranderen in Gewiss-Bianchi.

Gewiss heeft de Noord-Italiaanse stad Bergamo als thuisbasis en is een van de Europese marktleiders op het gebied van systemen en componenten voor elektriciteitsproducenten. Gewiss heeft al eerder in haar geschiedenis wielerteams gesponsord, zoals wielrenteams van 1987 tot 1989 en van 1994 tot 1996. Deze keer heeft de holding echter gekozen voor mountainbiking.

De sponsorovereenkomst is getekend door Felice Gimondi van Bianchi en de president van Gewiss, Domenico Bosatelli. De eerste is blij met de samenwerking. “We zijn trots op het vertrouwen van Gewiss in ons team. Het stimuleert ons om al onze inspanningen met groot enthousiasme te doen, zowel voor de bekende kampioenen in het team als de jonge, veelbelovende renners. De samenstelling van het team wordt binnenkort bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel