nieuws

Eddy Merckx onthult speciale Unicef fiets

Fietsen

Eddy Merckx onthult speciale Unicef fiets

UTRECHT – Tijdens de laatste dag van de Bike Motion in Utrecht heeft Eddy Merckx op de stand van Louis Verwimp de eerste ‘Happy People of the World’ fiets onthuld. Deze racefiets zal worden geveild op eBay, waarna de opbrengst gaat naar een Unicef project.

UTRECHT – Tijdens de laatste dag van de Bike Motion in Utrecht heeft Eddy Merckx op de stand van Louis Verwimp de eerste ‘Happy People of the World’ fiets onthuld. Deze racefiets zal worden geveild op eBay, waarna de opbrengst naar een Unicef project zal gaan.

Deze speciale racefiets uit de fietsfabriek van Merckx kwam tot stand in samenwerking met de Brabantse kunstenaar Berrie Martens. De fiets is gesigneerd door Merckx en Martens en zal van 9 tot en met 19 november worden geveild op eBay. Tijdens de onthulling op de Bike Motion werd al een eerste bod gedaan van € 2.500,-. De opbrengst komt ten goede aan het Unicef project ‘Kick aids out of Kenya’, een voetbalproject voor meisjes in Kenya.

Reageer op dit artikel