nieuws

Jacobsons gaat met Protective breder de markt in

Fietsen

Jacobsons gaat met Protective breder de markt in

OEGSTGEEST – Relatief kort nadat Jacobsons de samenwerking met Castelli beëindigde, komt het alweer met een volgend merk op de proppen: Protective. Over de distributieovereenkomst, die per direct in gaat, is recentelijk overeenstemming bereikt.

LEIDEN – Relatief kort nadat Jacobsons de samenwerking met Castelli beëindigde, komt het alweer met een volgend merk op de proppen: Protective.

Over de distributieovereenkomst, die per direct in gaat, is recentelijk overeenstemming bereikt. Managing director Mario Dominicus is blij zijn dealers op zo’n korte termijn een alternatief voor het weg gevallen Castelli te kunnen bieden. “Het is een merk dat de potentie heeft om op hetzelfde omzetniveau te komen van Castelli. Protective wordt, net zoals dat met Castelli het geval was, boven Nalini in de markt gezet. Het voordeel van Protective is dat het merk een veel bredere productrange heeft, waardoor we een grotere doelgroep kunnen aanspreken.”

Dominicus doelt op kleding voor BMX-ers en Freestyle rijders en ziet daarin een belangrijke meerwaarde voor zijn nieuwe merk. Protective is een merk van Thaler Sports, dat in Duitsland geleid wordt door viervoudig cyclocross winnaar Klaus Peter Thaler, die in 1988 zijn loopbaan als topsporter beëindigde. Voor de Nederlandse markt is Protective redelijk nieuw. Het werd in Nederland wel op beperkte schaal vertegenwoordigd door Finetrade, maar had geen landelijke dekking.

GERELATEERDE SITE:
Jacobsons

Reageer op dit artikel