nieuws

Point Bike nu ook in Nederland

Fietsen

Point Bike nu ook in Nederland

GEFFEN – Met de oprichting van Point Bike Innovation Benelux heeft het Duitse merk met een Nederlandse vestiging een belangrijke stap richting de vakhandel in de Benelux gezet. Na maanden van onderhandelingen hebben Dennis Weijers en Ad Enzerink het nieuwe bedrijf opgericht.

GEFFEN – Met de oprichting van Point Bike Innovation Benelux heeft het Duitse merk met een Nederlandse vestiging een belangrijke stap richting de vakhandel in de Benelux gezet. Na maanden van onderhandelingen hebben Dennis Weijers en Ad Enzerink het nieuwe bedrijf opgericht. Point Bike is in Duitsland al jaren actief onder het motto ‘wat goed is hoeft niet duur te zijn’. Vanuit die filosofie brengen ze niet alleen een uitgebreide range aan onderdelen en accessoires op de markt, ook vouwfietsen, BMX-fietsen, aanhangfietsen, stepjes en éénwielers horen tot het assortiment. Piont Bike is gevestigd in Geffen.

Reageer op dit artikel