nieuws

Mega Bike lanceert ‘Mega Bike Kids

Fietsen

ROTTERDAM – Mega Bike heeft naast haar grote vestigingen nu ook Mega Bike Kids gelanceerd. In deze vestigingen vind de consument uitsluitend een groots assortiment kinderfietsen van alle bekende en eigen huismerken. Ook alle kinderaccessoires zijn er te vinden.

ROTTERDAM –  Mega Bike heeft naast haar grote vestigingen nu ook Mega Bike Kids gelanceerd. In deze vestigingen vind de consument uitsluitend een groots assortiment kinderfietsen van alle bekende en eigen huismerken. Ook alle kinderaccessoires zijn er te vinden. Om extra traffic te genereren wordt tevens een complete lijn omafietsen gevoerd.
De vestigingen worden als shop in shop in de grote vestigingen geplaatst, daarnaast ziet Mega Bike ruimte voor eigen individuele winkels .Na een proefperiode van een jaar van een pilotvestiging in Rotterdam, is nu de tweede vestiging Leiden definitief geopend, in deze vestigingen is geen reparatieafdeling voor derden wel kan de klant er voor service en garantie van de gevoerde producten terecht. "Eigenlijk zijn het gewoon speelgoedwinkels met als specialisatie kinderfietsen en omafietsen," zegt Andrew Fortuin van Mega Bike. "We rollen dit concept uit naast het andere groeiscenario van Mega Bike in 2007."  

Reageer op dit artikel