nieuws

Eerste Loekie-fietsen uitgereikt in jubileumactie

Fietsen

Eerste Loekie-fietsen uitgereikt in jubileumactie

VEENENDAAL – In het kader van het 25-jarig jubileum van Loekie worden dit jaar drie keer 25 kinderfietsen verloot. De eerste reeks is al aan hoofdprijswinnaars in Nederland uitgereikt.

VEENENDAAL – In het kader van het 25-jarig jubileum van Loekie worden dit jaar drie keer 25 kinderfietsen verloot. De eerste reeks is al aan hoofdprijswinnaars in Nederland uitgereikt.
Loekie viert dit jaar het jubileum in samenwerking met de ruim achthonderd dealers. Daar kunnen kinderen speciale actiekaarten halen met een uniek nummer. Via de website www.wineenloekiefiets.nl  kan direct worden gecontroleerd of één van de vijfentwintig hoofdprijzen is gewonnen.
Volgens Loekie blijkt uit de vele duizenden inzendingen, dat de actie leeft onder de kinderen. Naast de hoofdprijzen worden ook honderden troostprijzen uitgereikt. De eerste twee campagnes zijn a voorbij, de derde en laatste campagne loopt nog tot en met eind juni 2006.

Reageer op dit artikel