nieuws

Avenue, Eroba en Germaan weer in productie

Fietsen

Avenue, Eroba en Germaan weer in productie

NUMANSDORP – European Bike Trading heeft het fietsenmerk Avenue van United Bicycles (in vereffening) overgenomen. Naast de naam werden ook de website www.avenue-bicycles.com en alle andere commerciële zaken overgenomen.

NUMANSDORP – European Bike Trading BV heeft het fietsenmerk Avenue van United Bicycles NV (in vereffening) overgenomen. Naast de naam werden ook de website www.avenue-bicycles.com en alle andere commerciële zaken overgenomen. Directeur Andrew Fortuin licht toe: “Met het jonge merk Avenue zullen we de frisse fietsenlijn die door United Bicycles is ingezet doorzetten en waar nodig verbeteren. Ook zal er een fitnesslijn onder de naam Avenue worden gedistribueerd. De fabricage van de fietsen zal plaatsvinden in Europa; het meeste in Nederland, België en Duitsland, en soms zal er sprake zijn van directe import. Verder hebben wij de oude merken Germaan en Eroba weer gelanceerd en zullen er later nog een aantal andere nieuwe klinkende merken volgen maar dan voor ATB-, race- en kinderfietsen.” Met Avenue, Eroba en Germaan worden nieuwe fietscollecties op de markt gezet, waarbij er veel zal worden geïnvesteerd in landelijke media om de naam van de merken op de kaart te zetten. “Dat is iets wat veel bedrijven vergeten als ze iets nieuws herintroduceren. Er worden uitgebreide websites gemaakt, want als de consument de merken niet herkent verkopen de fietsen natuurlijk veel moeilijker”, aldus Fortuin. Hij gaat nog bekijken hoe de distributie in 2007 van de nieuwe collecties in de markt zal worden gezet. “De eerste fietsen rollen nu van de band, en worden momenteel bij een aantal grotere spelers commercieel getest waarna in 2007 de productie op volle toeren gaat en het feest kan beginnen.”

Reageer op dit artikel