nieuws

Gazelle steunt Alpe d’Huzes met racefiets

Fietsen

Gazelle steunt Alpe d’Huzes met racefiets

DIEREN – Gazelle heeft op het nationaal sportcentrum Papendal een officiële
”Alpe d’Huzes”-racefiets overgedragen aan de gelijknamige stichting. Gazelle’s special account manager Peter Cijs heeft de fiets overhandigd aan Harrie Cremers.

DIEREN – Gazelle heeft op het nationaal sportcentrum Papendal een officiële ”Alpe d’Huzes”-racefiets overgedragen aan de gelijknamige stichting. Gazelle’s special account manager Peter Cijs heeft de fiets overhandigd aan Harrie Cremers. Namens de stichting Alpe d’ Huzes gaat Cremers met deze, door Gazelle beschikbaar gestelde fiets, en nog 65 andere sportievelingen op dinsdag 6 juni (06-06-06) zes keer de Alpe d’Huez bedwingen. "Dat doen op één dag," licht Cijs toe. "Het frame van de racefiets is speciaal gespoten voor deze actie, waarbij middels sponsoring geld voor de kankerbestrijding bij elkaar wordt gefietst. Ook wordt deze fiets zelf geveild ten behoeve van de KWF kankerbestrijding. Vanaf heden kan er geboden worden op dit unieke exemplaar. Op de bovenbuis van deze fiets prijkt de naam Alpe d’Huzes en hij heeft de kleuren rood wit blauw, maar dat kan ook niet anders als je de (Nederlandse) berg zes keer gaat beklimmen. Meer informatie over deze Stichting is te vinden op: www.alpe-dhuzes.nl

Reageer op dit artikel