nieuws

BN-ers op Mont Ventoux

Fietsen

BN-ers op Mont Ventoux

ENSCHEDE – Op zondag 3 september zal door een grote groep bekende Nederlanders de legendarische berg Mont Ventoux worden beklommen voor een goed doel. De gehele ‘crew’ zal gaan rijden op een Bianchi racefiets en zal daarbij ook in een compleet Bianchi outfit verschijnen.

ENSCHEDE – Op zondag 3 september zal door een grote groep bekende Nederlanders de legendarische berg Mont Ventoux worden beklommen voor een goed doel. De gehele ‘crew’ zal gaan rijden op een Bianchi racefiets en zal daarbij ook in een compleet Bianchi outfit verschijnen. De sportieve uitdaging wordt aangegaan door tien soapacteurs uit GTST en Onderweg naar Morgen, zoals Bas Muijs, Sabine Koning en Casper van Bohemen. Daarbij zijn ook een aantal zeer speciaal genodigden waaronder Richard Krajicek, Freek de Jonge, Bas v/d Goor en Jan Douwe Kroeske. De sportieve begeleiding zal in professionele handen liggen van de wielercoryfeeën Steven Rooks, Peter Winnen, Bart Voskamp en Jeroen Blijlevens. Een deel van de sponsoropbrengst zal ten goede komen aan Stichting KIKA – kinderen kankervrij. Een prachtig doel om een extra trap te verzetten.

Reageer op dit artikel