nieuws

Multicycle tandems voor Stichting Phihezo

Fietsen

Multicycle tandems voor Stichting Phihezo

ULFT/HOOGEVEEN – De Stichting Phihezo heeft zeven Multicycle tandems in ontvangst genomen. Deze tandems zijn grotendeels door diverse sponsors gefinancierd. Zes deelnemers van de stichting Phihezo gaan met deze sportieve bolides deelnemen aan de Special Olympics.

ULFT/HOOGEVEEN – De Stichting Phihezo heeft zeven Multicycle tandems in ontvangst genomen. Deze tandems zijn grotendeels door diverse sponsors gefinancierd. Zes deelnemers van de stichting Phihezo gaan met deze sportieve bolides deelnemen aan de Special Olympics.
Hun deelname werd mede mogelijk gemaakt door Multicycle en de Profile Wijbinga uit Hoogeveen. Stichting Phihezo wil door middel van sport mensen met een handicap uit hun eventuele isolement halen. Hiervoor worden onder andere een 60-tal tandems gebruikt, die door een groot aantal vrijwilligers wordt bereden. Met name voor de sportievelingen, de zogenaamde 60 kilometer ploeg is er gezocht naar sportievere tandems waarmee ook langere tochten makkelijker gereden kunnen worden. De Multicycle Collective voldeden aan deze eis, ook de vouwbare versie is een welkome aanvulling omdat hiermee de fietsen eenvoudiger kunnen worden meegenomen naar een andere plaats om tochten te rijden.

Reageer op dit artikel