blog

For ladies only

Fietsen

Daar waar vrouwen zijn en vrouwen komen is het altijd beter. Lees , voor u een bijdrage aan het weblog doet, eerst Tweewieler (augustus journaal interview) opnieuw en aandachtig.

Daar waar vrouwen zijn en vrouwen komen is het altijd beter. Lees , voor u een bijdrage aan het weblog doet eerst, Tweewieler (augustus journaal interview) opnieuw en aandachtig en leer van Marthijn.
U zult zien dat u de ‘schapruimte’ voor tassen, manden en andere aantrekkelijke accessoires vanzelf meer ruimte gaat geven. Ook zult u de doosjes uit de Bobikes gaan halen, U zult meer damesmodellen gaan voeren en u niet beperken tot:  -‘Ja maar, ik heb 4 soorten moederfietsen. U moet de kleding- vertegenwoordiger ruimte bieden voor de gegroeide ‘For ladies only’ collectie.
Ik merk dat winkels waar vrouwen werken beter werken, gewoon omdat vrouwen prettig zijn. Ik merk dat bijvoorbeeld Trekdealers met diverse race- en atb’s voor dames klanten uit de hele regio trekken.
Laat de consument weten dat uw collectie ‘For ladies only’ groot is.
Via het web kun je ook aandacht voor je winkel genereren. Bijvoorbeeld met www.vrouwenfiets.nl.  Die is nu nog vrij. Ik bedoel natuurlijk Vrouw & Fiets met een leuk logo, een uitgelezen assortiment en prettig personeel.  Degene die het snelst met registreren is  moet zich op dit weblog bekendmaken en mij een dinerbon sturen. Normaal zou ik enkele duizenden euro’s kunnen declareren. Deze keer is het idee gratis.

Korte prettig leesbare reacties graag.
Ook promo’s van leveranciers en fabrikanten  zijn welkom. Leerzaam voor alle lezers!

Ron Haker

Reageer op dit artikel