artikel

Multicycle Summit met achterwielmotor

Fietsen

Multicycle Summit met achterwielmotor
De Multicycle Summit-SE is licht van gewicht en fietst ook licht zonder ondersteuning.

Multicycle introduceert dit najaar een uitgebreide collectie 2015. Een van de modellen uit deze collectie is de Summit-SE, een nieuwe elektrische trekkingfiets met achterwielmotor. De Summit is gebouwd voor recreatief fietsen en woon-werkverkeer.

De sportieve Summit-SE met geoptimaliseerde trekking geometrie heeft een verborgen achterwielmotor die zorgt voor een krachtige ondersteuning in een heuvelachtig landschap, maar is ook ideaal voor dagelijks gebruik.

Verschillende uitvoeringen

De Summit-SE is leverbaar in de kleuren Shitake metallic, Anthracite metallic en Pearl White metallic en in een Premium of Basic uitvoering. Bij de Premium uitvoering kiezen fietsers voor een optimum in kwaliteit en veiligheid. De Summit-SE is dan voorzien van  het uiterst veilige Magura hydraulische remsysteem en van remlichten. Ook een hoge kwaliteit van afmontage (Shimano Deore LX 10-speed) en automatische verlichting B&M Eyc 60 Lux (voor), behoort tot de vaste uitrusting van de Premium-uitvoering.

Met de Basic uitvoering kiezen fietsers voor een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Deze uitvoering van de Summit-SE biedt fietsers degelijke kwaliteit dankzij toepassing van A-merken zoals Shimano Deore V-brake remmen en een complete en hoogwaardige afmontage (Shimano Deore 10-speed) en automatische verlichting Spanninga Kendo 20 Lux (voor).

Moderne technologie

De Summit-SE is zeer licht in gewicht (22 kg inclusief accu) en fietst ook licht zonder ondersteuning. Het vermogen van de accu bedraag 480 Wh. De actieradius kan oplopen tot ver boven 140 km. Verder is deze MC uitgevoerd met moderne technologie. De winterslaap- en slaapfunctie zorgen voor een zeer lange levensduur van de accu. De schakelhulp  en de verbruiksindicator in het display zorgen ervoor dat het optimale rendement uit de fiets gehaald wordt. Met de boostfunctie kan bijgeschakeld worden als dat nodig is. Verder is de Summit standaard uitgevoerd met een MC Flatbar Sport stuur met verstelbare stuurpen, een aluminium vaste voorvork, een EVO-9 aluminium drager, Ryde Snyper 36-gaats dubbelwandige velgen (gebust) en een Sportourer FLX DeLuxe zadel met MC verende zadelpen.

De Summit-SE in Premium uitvoering kost € 3.299,- en in Basic uitvoering € 2.999,-.

Reageer op dit artikel