artikel

Sparta.nl beste website binnen fietsbranche

Fietsen

Sparta.nl beste website binnen fietsbranche
In de WUA! website top 100 voor 2014 is sparta.nl als beste website binnen de fietsbranche beoordeeld.

Marktonderzoeksbureau WUA! is marktleider op het gebied van online benchmarking en heeft de website top 100 voor 2014 uitgebracht. Sparta.nl is hierin als beste website binnen de fietsbranche beoordeeld. De top 100 is gebaseerd op 55.583 unieke websitebeoordelingen door 8.900 respondenten in de periode augustus 2013 – juli 2014.

Met dit gebruikersonderzoek maakt WUA! online oriëntatiegedrag inzichtelijk. In januari bleek uit WUA!-onderzoek al dat Sparta.nl de online favoriet is voor de oriëntatie naar een elektrische fiets. Een hele prestatie, want vorig jaar nog stond Sparta.nl op plek 28, met een score van 72 in de website top 100 van WUA!.

20 plekken gestegen

In de tussentijd is er veel tijd en energie geïnvesteerd in het verbeteren van de website. Het harde werken is beloond, want dit jaar is Sparta maar liefst 20 plekken gestegen naar de 8e plek in dezelfde top 100, met een score die 5 punten hoger ligt dan vorig jaar. Met maar liefst 77 punten is Sparta.nl niet alleen de achtste website van Nederland, maar ook de beste website binnen de fietsenbranche.Daarmee is Sparta voor iedere geïnteresseerde koper het ideale startpunt bij de zoektocht naar een fiets.

Reageer op dit artikel