artikel

Isaac sponsort Orange Cycling Team

Fietsen

Isaac sponsort Orange Cycling Team
Speciaal voor Orange Cycling Team komt er een teameditie van de Isaac Element SL.

Isaac is de komende twee jaar fietssponsor van het nieuwe, veelbelovende Roompot-Orange Cycling Team. De samenwerking officieel beklonken tijdens de presentatie van de nieuwe Isaac-collectie voor 2015. Fast Forward Wheels (FFWD) levert de wielen voor het Roompot-Orange Cycling Team.

Robert Vrancken, managing director van Isaac, herkent parallellen in de kernwaarden van deze no-nonsense-ploeg en ‘zijn fietsmerk’. “We pretenderen dat ons merk in belangrijke mate bijdraagt tot een positieve fietsbeleving. Zowel bij de recreatieve fietser, die zich graag laat uitdagen door bekende kuitenbijters, als bij de competitieve coureur. In eigen huis ontwerpt en ontwikkelt ons team met hart, passie en ervaring Isaac. De vertaling hiervan zal de komende twee jaar via Orange Cycling Team voor een breed publiek zichtbaar worden in toonaangevende internationale en nationale profkoersen.

Doel: Pro-Continentaal

Isaac wil samen met Orange Cycling Team zich bewijzen op het pro-continentale niveau in 2015. “Als non-nonsense merk positioneren wij ons graag als een zonderling binnen het hogere sportieve fiets segment. Orange Cycling Team biedt ons het podium om enerzijds ons merk in de kijker te rijden en anderzijds om het Orange Cycling Team, onder sportieve leiding van Michael Boogerd, Erik Breukink, en Jean Paul van Poppel, te voorzien van innovatieve hoogwaardige fietsen die het verschil kunnen maken. Een win-winsituatie die de solide basis vormt van deze samenwerking. Dat we vanuit onze roots de ploeg een onvervalst Limburgs tintje geven is de slagroom op de taart.”

Teamfiets Isaac Element SL op Bike MOTION

Orange Cycling Team rijdt de komende twee jaar op de nieuwe Isaac Element SL en voor de tijdritten op de nieuwe Isaac Muon. Speciaal voor Orange Cycling Team volgt er een teameditie van de Element SL. Deze wordt naar verwachting tijdens de Bike MOTION Benelux officieel gepresenteerd.

Reageer op dit artikel