artikel

Haibike wint titel E-bike van het Jaar in USA

Fietsen

Haibike wint titel E-bike van het Jaar in USA
Haibike Xduro RX: E-bike van het Jaar in Amerika

De Haibike Xduro RX is verkozen tot e-bike van het jaar in Amerika. Dit vond plaats tijdens de vorige week in Las Vegas gehouden vakbeurs Interbike.

Ook in Amerika beginnen e-bikes nu aan een opmars waarbij de verwachting dat de e-bike trend hier even groot gaat worden als die bij ons al het geval is. Dat was de belangrijkste boodschap die de Interbike, die afgelopen vrijdag de deuren sloot – te zien gaf.

Nieuw segment: e-MTB’s

Titelwinnaar Haibike Xduro RX is een e-MTB; een nieuw segment binnen de productgroep elektrische fietsen. Tijdens de vorige maand gehouden Eurobike maakten vele elektrische mountainbikes hun opwachting.

Eerste editie Interbike Awards

Dit jaar werd voor de eerste maal het de Interbike Awards verkiezing georganiseerd. In 36 verschillende categorieën koos een deskundige jury de winnaars. In de categorie ‘E-bike van het Jaar’ won de Haibike Xduro RX.

Pionier

Topman René Takens van Accell Group meldde verheugd: “We zijn er trots op dat we tijdens deze eerste Interbike Awards uitreiking in de prijzen zijn gevallen. Deze E-bike van het Jaar titel laat zien dat er een groeiende belangstelling in Noord-Amerika bestaat voor elektrische fietsen en dat Haibike hierbij naam heeft gemaakt als pionier op het gebied van elektrische performance fietsen.”

Reageer op dit artikel